WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

VVSB wint weer en komt nu wel heel dichtbij Barendrecht

Barry / Tweede divisie / 2 maanden geleden

VVSB heeft vanavond een knappe en zeer belangrijke zege geboekt op Koninklijke HFC. Op de eigen Boekhorst wonnen de Noordwijkerhouters met 3-2 van de Haarlemmers. 

Lang leek Koninklijke HFC op een overwinning af te stevenen. Echter draaide de ploeg van Eric Meijers in de laatste fase van de wedstrijd, zij het wat tegen de verhouding in, volledig om en lieten zij de equipe van Gertjan Tamerus met lege handen huiswaarts keren.

Iets na het kwartier spelen waren het de bezoekers die via een schot van afstand vanTim van Soest, met wat hulp van de wind, op voorsprong kwamen. Pal voor rust kwam VVSB op gelijke hoogte door een doelpunt van Tommy Bekooij.

Tien minuten na de thee mocht oud VVSB’er Peet van der Slot vanaf 11 meter aanleggen nadat Lars Weistra in het 16 meter gebied was gevloerd. Hij faalde niet en zette de verdiende 1-2 op het scorebord. In de 80e minuut ging de Haarlemse verdediging in de fout en kon Danny Bakker uit de kluts de gelijkmaker tegen de touwen werken. Drie minuten later was het diezelfde Danny Bakker die de paarsgelen zelfs op voorsprong kopte uit een vrije trap van Frans van Niel.

Zeer belangrijke punten dus voor VVSB dat Barendrecht, dat vanmiddag op bezoek bij Rijnsburgse Boys met 3-2 verloor, is genaderd tot op 2 schamele puntjes. Ook het verschil met FC Lienden is nog maar 4 punten. Zou VVSB dan toch nog direct of indirect kunnen handhaven op het hoogste amateurniveau? Op sportpark de Boekhorst heeft men er in elk geval nog veel vertrouwen in.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!