Nieuws over 3e divisie zondag
/ 08 feb 2018 / 3e divisie zondag

WESTLANDIA SHOPT IN DEN HAAG

Westlandia heeft twee spelers opgehaald van het sportcomplex Nieuw Hanenburg in Den Haag. Bij beide aldaar spelende clubs werd een talent gestrikt voor het komende seizoen.

Van HBS werd Steve van Kesteren overgenomen. De 23 jarige centrale verdediger speelt al 5 seizoenen voor “Houdt Braef Stant” en is nu voor 2 jaren door de Westlanders vastgelegd. Hij wordt met name geroemd om zijn meevoetballende kwaliteiten. Die toonde hij onlangs nog tijdens de met 4-0 gewonnen competitewedstrijd van HBS bij Westlandia, waarbij van Kesteren een treffer voor zijn rekening nam. Een gesprek met de TC en hooftrainer van Westlandia gaf hem het gevoel dat hij met deze club komend seizoen weer mee kan spelen om de prijzen.

Westlandia haalde ook een speler van de andere zijde van Nieuw Hanenburg. Het betreft Can Memisoglu, de 20 jarige spitsspeler van Quick. Hij was dit seizoen met name succesvol in de wedstrijd tegen OJC Rosmalen, toen hij een hattrick scoorde. Hij speelt dit seizoen voor het eerste jaar bij de Haantjes, die hem vorig jaar wegplukten bij Forum Sport. Ook bij Memisoglu gaf het gesprek met de TC en Edwin Grunholz de doorslag voor de stap naar sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk.

Theo Uphus, Voetbalprof.com

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws