WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zaakwaarnemer van speler IJsselmeervogels verdacht van bedreiging directie AJAX

Barry / Binnenland / 1 jaar geleden

De Telegraaf meldt vanavond op de digitale versie dat Marc Overmars, Edwin van der Sar en Jeroen Slob maandenlang bedreigd zouden zijn door zaakwaarnemer Stefano van D. 

Van D zou de drie directeuren van Ajax hebben gestalkt en bedreigd. Een woordvoerder van Ajax zegt tegen de Telegraaf: “Het klopt dat er aangifte is gedaan wegens stalking en bedreiging van de directie.” Ook van der Sar beaamt dat er een zaak bij justitie ligt.

De vermeende bedreigingen zouden verband houden met het wegsturen van Jong Ajax speler Mees de Wit afgelopen zomer.

Stefano D., ook de zaakwaarnemer van een speler van Tweede Divisionist IJsselmeervogels, zou het drietal per brief, per mail en ook via WhatsApp lastig hebben gevallen. De zaak zou eigenlijk woensdag inhoudelijk dienen, maar is uitgesteld. Wel zal er een zogeheten pro-formazitting zijn.

Stefano van D gaf vanavond op zijn persoonlijke Facebook-account aan dat er altijd twee kanten aan een verhaal zitten en deelde daarbij een foto dat hij tegenover advocaat Ellick (Gerald) Sander Roethof zit op diens kantoor. Het Facebook account is inmiddels uit de lucht. Tevens bedankte hij mensen voor hun steun.

Update: Naar aanleiding van dit bericht heeft een bestuurslid van IJsselmeervogels ons op de hoogte gesteld dat Stefano van D afgelopen weekend een mail naar IJsselmeervogels heeft gestuurd dat hij de belangen van de betreffende speler sinds die dag niet meer behartigd. 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!